"Innovation inspired by your skin"

Mimique Healthcare

Met Mimique willen we niet louter huidcrèmes verkopen. We beogen tevens een positieve impact te hebben in de gezondheidszorg. Naast Mimique Skincare, is er ook Mimique Healthcare. Hiermee voegen we een extra dimensie toe aan de dermatologie, nl. voeding. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat de oorzaak van heel wat huidproblemen ( zeer droge huid, te vette huid, acné & ontstekingen, eczeem, psoriasis, …) niet bij de huid zelf ligt, maar intern ( verstoorde darmflora, hormonale disbalans, immuunproblemen, ontstekingsreacties ih lichaam, opstapeling gifstoffen in lichaam, te weinig vocht, slechte opname van voedingstoffen, …). Dé juiste voeding pakt de oorzaak van binnenuit aan, en heeft een positieve impact op onze lichaamscellen, en dus ook op de gezondheid van onze huid. Dé juiste voeding houdt uw huid ook langer jong & vitaal.

Mimique's uniek concept impliceert bovendien dat er veel minder medicatie (zoals o.a cortisone & antibiotica) voorgeschreven & terugbetaald hoeft te worden vermits de oorzaak wordt aangepakt ipv aan symptoombehandeling te doen.

De pharma & medische wereld kent die voedingsapproach uiteraard ook, maar besluit dit doelbewust te negeren, want aan gezonde mensen verdient men geen geld. Aan de verkoop van medicatie en high-tech apparatuur daarentgeen wel. Wie veel macht en geld heeft, bepaalt welke informatie de burger & de consument te horen en te lezen krijgt. Via lobbygroepen oefenen ze druk uit tot in de hoogste politieke regionen. Met als gevolg dat de burger & de consument

Lees Verder

eenzijdige informatie voorgeschoteld krijgt, en op continue basis misleid worden. Men pompt massaal geld in ons "gezonder praten" dan in ons "gezonder maken”. Niemand ziet door het bos de bomen nog: wat is nu wel en niet waar? Verwarring maakt mensen onverschillig. We horen wel vaker: "ja, maar op den duur mag je niks meer, ik trek het me niet meer aan". En van die onverschilligheid profiteren de grote jongens. Men heet dit " the danger of a single story". We krijgen op grote schaal maar één versie te horen. En wie besteedt er nu al zijn tijd aan het uitpluizen van wat wel en niet steekt houdt? Quasi niemand, behalve Nisha, oprichter van Mimique. Zij heeft er haar beroep van gemaakt.. Zo hoort u ook eens de andere & onafhankelijke kant van het verhaal.

Een deel van de inkomsten van Mimique Skincare wordt geherinvesteerd in Mimique Healthcare, nl. in onderzoek, en in het verspreiden van objectieve & wetenschappelijk gefundeerde informatie aangaande de correlatie tussen dé juiste voeding en een gezonde huid.

Wat houdt Mimique Healthcare in:
- Prive Praktijk: Nisha is de oprichter van Mimique. In haar prive praktijk behandelt ze al jarenlang volwassenen en kinderen met lichte tot zware huidproblemen, en dit op 100% natuurlijke wijze m.a.w: zonder medicatie. Wat haar onderscheidt van dermatologen & schoonheidsspecialisten is dat ze steeds het totaalplaatje bekijkt. Een holistische aanpak. Een gezonde huid begint van binnenuit. Ze luistert naar haar klanten, trekt hiervoor veel tijd uit, en adviseert enkel veilige & werkzame behandelingen, met respect voor uw lichaam, en met zeer mooie resultaten als gevolg. 80% van de mensen die strikt haar advies opvolgen, zijn binnen de 3 à 6 maanden voorgoed verlost van hun huidprobleem. Unieke is dat ze de oorzaak aanpakt in plaats van aan symptoombehandeling te doen.
- Online magazine: met blogberichten over dé juiste voeding, kooktips, ...

X

Selecteer uw online apotheek :

www.farmaline.be www.onlinepharmabox.be